BLOG

Ranka högre på Google: Boosta din SEO med smarta plugins

Om du vill förbättra din webbplats SEO och komma högre upp på Google måste du se till att du använder rätt verktyg. Ett sätt att göra detta är att installera plugins som kan hjälpa till med saker som keyword research, länkbyggande med mera. I det här blogginlägget delar vi med oss av några av våra […]

Om du vill förbättra din webbplats SEO och komma högre upp på Google måste du se till att du använder rätt verktyg. Ett sätt att göra detta är att installera plugins som kan hjälpa till med saker som keyword research, länkbyggande med mera. I det här blogginlägget delar vi med oss av några av våra bästa tips på plugins som främjar SEO, för dig som inte vill anlita en SEO-byrå. Om dessa är installerade och används på rätt sätt så bör du se en märkbar skillnad i din webbplats rankning i sökmotorerna. Så låt oss komma igång!

Ett bra SEO plug-in ska ge information om bland annat:

  • Textlängd
  • Sökordsdensitet
  • Ingående länkar
  • Utgående länkar
  • Bildtexter och mycket mera

A3 Lazy Road minskar laddningstiden för webbplatser

A3 Lazy Road erbjuder ett revolutionerande sätt att förkorta laddningstiden för webbplatser med sin unika A3-teknik för latent laddning. Denna teknik säkerställer att endast de delar av en webbsida som är nödvändiga för omedelbar visning laddas först, och att resten av delarna visas när du rör dig nedåt på sidan. A3 Lazy Road skräddarsyr varje webbsidas individuella visning, så ingen webbplats är exakt likadan.

Broken link checker

Broken link checker för trasiga länkar är otroligt användbart verktyg för wordpresssidor, eftersom de identifierar och hjälper till att identifiera trasiga länkar. Brutna länkar kan vara mycket frustrerande för besökarna och för sökmotorers algoritmer, så med hjälp av en kontrollant för brutna länkar kan du se till att det inte finns några på din hemsida. Genom att göra detta blir inte bara navigeringen på din hemsida smidigare, utan du ser också till att besökarna har tillgång till allt innehåll som du vill att de ska ha. Broken link checker för trasiga länkar gör det mycket enklare att identifiera dessa länkar snabbt och exakt och kan smidigt integreras med din WP-sida.

Yoast SEO för dig som vill upprätthålla hög kvalitet på din webbplats

Yoast SEO är ett bra plugins för dig som vill säkerställa att din webbplats får in mer organisk trafik. Det här informativa insticksprogrammet gör det möjligt för användare att utvärdera och justera sitt innehåll, så att det uppfyller kraven för din SEO. Som ett resultat av detta kan webbplatsägare enkelt förbättra sin ranking i sökmotorer samtidigt som de fortfarande tillhandahåller informativt och lättläst innehåll. Yoast SEO tar bort gissningsarbetet när det gäller att utveckla och underhålla en webbplats av hög kvalitet, vilket ger användarna sinnesro i vetskapen om att de tillhandahåller utmärkt innehåll.
Yoast hjälper till med bland annat strukturerad data, XML-sitemap och FAQ.

Rank Math för dig som vill gå in lite mer på detalj

Rank Math är ett plugin som är ett måste för alla WordPress-webbplatser eftersom det erbjuder omfattande SEO-funktioner . Med detta kraftfulla verktyg kan användarna enkelt optimera sitt innehåll för högre placeringar i de stora sökmotorerna. Pluginet är lätt att använda och ger viktiga funktioner som automatiserad sökordsoptimering, förslag på interna länkar, generering av XML-sitemap, integrering av sociala medier och mycket mer. Rank Math hjälper också användarna att hålla koll på sin SEO-prestanda med detaljerade analyser och rapporter. Genom att utnyttja de många funktioner som erbjuds i det här insticksprogrammet kan användarna enkelt förbättra sin webbplats synlighet i sökmotorresultaten och få in mer organisk trafik. Dessutom uppdateras Rank Math ständigt för maximal kompatibilitet med de senaste WordPress.

Kom i kontakt med oss på Ostriching

Har du en fråga om SEO, tveka inte på att höra ev er.
cross