Link Building

Köpa länkar

Det är en bra idé att köpa länkar, men för att länkarna ska ge bäst effekt på din SEO gäller det till att du köper länkar på rätt sätt. På denna delsida berättar vi bland annat vilka typer av länkar som är bäst för din SEO och hur du gör för att köpa länkar av oss.
SEO

Link Building

4st länkar
Max ett nyckelord
8st länkar
Max 2 nyckelord
11st länkar
3 utvalda nyckelord
16st länkar
5 utvalda nyckelord
Paketpris: 24 950sek 23 495sek
Paketpris: 19 800 17 500sek
Paketpris: 27 225sek 23 500sek
Paketpris: 39 600 33 950sek
Paketpris: 39 600 33 950sek
Fyll i domän och önskat nykelord
Uppgifter

Vad är länkbygge?

Länkbyggande, som kallas för link building på engelska, är en process med mål att få andra webbsidor att länka mot din webbsida. Sökmotorer betraktar nämligen en länk som går till din webbsida som en rankingsignal, som i sin tur får din webbsida att bli mer synlig i sökmotorerna.

En länk till din webbsida fungerar alltså som en röst, som berättar att din webbsida är att lita på samt att materialet är intressant och relevant. Det är därför viktigt att dina artiklar är informativa och i förlängningen lockande för personer att länka till.

3 ytterligare fördelar med att bygga länkar

Som vi nämnde ovan är den huvudsakliga anledningen till att du ska bygga länkar att dina artiklar ska synas högre upp i sökmotorernas resultatsidor. Men det finns även fler fördelar med att ägna sig åt länkbyggande, vilket vi förtydligar nedan.

1. Du knyter kontakter med andra bloggare
En stor fördel med att ägna sig åt länkbyggande och outreach är att du bygger kontakter med företag och bloggare inom din nisch. När du kontaktar en webmaster och ber om en länk är det vanligt att ni båda håller kontakten och hjälper varandra över tid.

2. Din webbsida får mer trafik
När en besökare klickar på en länk som pekar mot din webbsida blir denne också slussad till din webbsida. Du får alltså betydligt fler besökare om många, och i synnerhet välbesökta webbsidor väljer att länka till dig. Om besökarna är intresserade av dina artiklar kan de dessutom välja att konvertera.

3. Du stärker ditt varumärke med länkbygge
Att bygga länkar är ett utmärkt sätt att bli en auktoritet inom sin nisch. Om du exempelvis skulle skriva en väl faktaunderbyggd och unik artikel är det vanligt att branschkollegor ser dig som en auktoritet inom nischen. Om så blir fallet får du i regel även fler länkar som pekar mot din artikel, och i förlängningen din webbsida.

Se till att alltid skapa värde

När du driver en webbsida är det viktigt att du skapar artiklar och blogginlägg som besökaren faktiskt vill läsa och har nytta av. Med välskrivna SEO-texter ökar möjligheterna för att besökare med egna webbsidor faktiskt väljer att länka till din webbsida.

Vad är en ren länkprofil?

När du främst har relevanta länkar från webbsidor med gott rykte är din länkprofil att klassas som ren. En smutsig länkprofil har i sin tur många länkar från exempelvis länkkataloger eller sidor av låg kvalitet, utan såväl webbtrafik som relevanta länkar som pekar mot dem.

Tumregeln säger i detta fall; kan du skaffa länken på egen hand (tex. genom att fylla i ett formulär), då är det en dålig/smutsig länk det handlar om

Vi hjälper dig köpa länkar av hög kvalitet

Vi hjälper våra kunder med att bygga relevanta länkar från bra webbsidor som får mycket trafik. Vi kan hjälpa dig köpa länkar från över 40 000 bloggar och hemsidor runt om i världen, så oavsett behov kan vi hitta länkmöjligheter till dig och dina webbsidor.

Vi kan även hjälpa dig med att bygga upp länkar i andra marknader, så din webbsida blir mer synlig i andra länder. Det kallas för internationell SEO, och vi är experter inom även det området.
Kontaka oss

Så köper du länkar av oss

För att köpa länkar av oss räcker det om du kontaktar oss, vilket du bland annat kan göra med hjälp av de knappar som finns nedan. Du får alltid en kontaktperson av oss som hjälper dig köpa de typer av länkar som ger mest effekt för din SEO.

Är det en bra idé att köpa länkar?

Ja, det är alltid en bra idé att köpa länkar. Länkkraft är nämligen en viktig rankingsignal som Google bryr sig om när de rankar din webbsida i sin sökmotor. En viktig anledning till att länkar är särskilt viktigt för att ranka bra beror på att länkar ses som en oberoende röst som säger att din webbsida är att lita på.

5 saker att tänka på när du köper länkar

1. Köp länkar från webbsidor med auktoritet

Webbsidor med auktoritet, alltså webbsidor som själva har många inlänkar (eller röster) är i regel mycket starkare än webbsidor som inte har så många inlänkar. Hur mycket trafik en webbsida har är också viktigt för att avgöra dess auktoritet.

2. Köp länkar från webbsidor med relevans

Om du exempelvis har en webbsida som handlar om hundtillbehör är en länk från en hundblogg värd mycket mer än en länk från en webbsida om kreditkort. Du kan se det som att du frågar om råd från den webbsida som länkar mot dig. Och i det fallet ger hundbloggen ett bättre svar än kreditkortssidan.

Värt att tänka på är att relevans bara är en av många faktorer som är viktiga. Så en länk från en stark “allmän-blogg” kan i vissa fall vara lika bra för din SEO som en länk från en lite svagare webbsida med 100% relevans för din nisch.

3. Länken ska helst vara placerad högst upp

Idealt ska länken som pekar mot din webbsida vara placerad högst upp, eller åtminstone vara den första utåtgående länken i artikeln. Det är Google-patentet The Reasonable Surfer som förtydligar att ovanstående påstående stämmer.

4. Ankartexten ska vara rätt

När du köper länkar ska ankartexten passa den delsida som länken riktas mot. Så om du har en webbsida om kreditkort och ankartexten på länken som pekar mot din artikel är “gratis kreditkort” vet Google att din artikel handlar om det. Rätt ankartext kommer även innebära att du rankar bättre på sökorden “gratis kreditkort”.

5. Se till att länken är dofollow

Det finns två viktiga attribut inom länkar: nofollow och dofollow. Den stora skillnaden länktyperna emellan är att nofollow-länkar inte gör att din webbsida rankar bättre på Google, medan dofollow-länkar får din webbsida att ranka högre på Google.

När du köper länkar hos oss ser vi till att de har dofollow-attribut, så det behöver du inte vara orolig för.
Kontaka oss

Link Building

Keyword Research

Börja alltid ditt SEO jobb med en KWR eller sökordsanalys på svenska.
Boka ett möte

PPC

Utöver SEO kan du boosta din trafik med hjölp av Google ADS.

Boka ett möte

UX Design

Utöver SEO arbetet är det viktgt att din hemsida är attraktiv för dina besökare.
Boka ett möte

Rank Tracker

Att hålla koll på SEO arbetet är inte alltid det enklaste. Vi hjälper er med det!
Boka ett möte

SEO texter

Bra SEO texter är grunden för en bra SEO optimerad hemsida.

Boka ett möte
Link building

Länkbygge

Köpa länkar är A & O i dagens SEO arbete.

Boka ett möte

Vad händer om jag inte använder mig av Link Building?

Bygger du inte länkar, finns det en risk att du på sikt kommer att tappa position på Google
 eller andra sökomtorer.

Gästinlägg

I princip alla webmasters i Sverige vet att länkar är en handelsvara som kostar pengar. Och de få som inte förstår det kommer att ta bort din gästbloggs-länk så fort de greppat att bra länkar kostar pengar.

Att fråga om du får gästblogga är alltså i regel slöseri med tid. Att köpa länkar är det bästa och mest tillförlitliga sättet att skaffa tillbakalänkar som verkligen får din webbsida att ranka bättre på Google.

Indexlänkar

Man pratar ofta om artikellänkar eller indexlänkar, det är ofta en helt debatt om vad som är bäst. 
Vi skulle säga att Idexlänkar är bra för att boosta en sida i helhet likt DR och DA. Medans länkar i artiklar mer boostar ranking på spesifika nykelord där man valt all länka. 
Men vad är då bäst?
Att variera och köpa lite av varje är alltid att rekommendra.


kontakt oss

Kontakta oss

Kontakta oss
Skriv in dina frågor, vi älskar att hjälpa till!
cross